Топлите месеци са най-добрия момент за смяна на дограмата.

Дограми

дограми

Професионална изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма. Осигурете топлотата и комфорта във вашия дом благодарение на висококачествените материали.

Щори

щори

Богат избор от модели вътрешни и външни щори. Ще бъдат съобразени изцяло с интериора и екстериора на помещението, внасяйки допълнителна красота и стил.

Сенници

сенници

Ефикасна защита от слънцето и другите атмосферни условия. Качество без компромис, най-дълги експлоатационни срокове на достъпни цени.

Перголи

перголи

Защита на големи пространства от дъжд, вятър и слънце. Оборудвани с надеждни двигатели и датчици за максимален комфорт на използване.

Мнения от клиенти (препоръки и референции)

„Изключително доволен съм! Вече година след като поръчаната тента беше монтирана, тя все още изглежда като нова. Монтажът и беше много бърз и чист, което беше много приятна изненада. Професионално отношение, качествени материали на същевременно достъпни цени.“

– Димитър Чолаков

„Процесът на поръчка беше много лесен – обадих се по телефона, на следващия ден бях посетен от тях за размери и получих оферта със специална отстъпка за сезона. След по-малко от седмица, новата дограма вече беше монтирана. Ще ги използвам след време и за смяна на щорите в апартамента ми.“

– Стойчо Кючуков